Close
Még nincs fiókod? Regisztrálj

| Elfelejtett jelszó

Bemutatkozunk

A Makimpex 2000 Kft. több mint 25 éve főleg  különleges és speciális képesség fejlesztő játékok,terápiás és tanuló hangszerek valamint sportszerek készítésével, exporttal, importtal, kis és nagykereskedéssel foglalkozik. Termékeink a zene szeretetére, játékos fejődésre, mozgásra ösztönzik a gyerekeket.

Szakértelmünkkel és tapasztalatunkkal igyekszünk az óvodai és iskolai élet minden mozzanatához segítséget nyújtani. Cégünk  elsősorban oktatással és sérült gyerekek gondozásával foglalkozó intézményeknek szállít, de otthoni használatra is ajánljuk áruinkat.

Óvoda ellátóként is működünk. Minden. ami Óvodában, vagy bölcsödében kellhet. Ayres terápiás eszközök is kaphatók.

Cégünk alapítói egy óvodapedagógus és egy kereskedő. Ez a felállás segített minket abban, hogy az oktatás, fejlesztés és a szórakozás területein is a leghasználhatóbb, minőségi termékeket gyártsunk és forgalmazzunk. Folyamatos újdonságokkal tarkított termékpalettánkban kreativitásunk és szakértelmünk ötvözzük. 
Családi vállalkozásunk törekszik rá, hogy üzletünkön és üzemünkön belül is pozitív, jó kedélyű légkört teremtsünk vásárlóink, munkatársaink és önmagunk számára is, hiszen ezt tartjuk a legfontosabbnak a mindennapi élet során.

Keressen minket bizalommal!

Védjegyünk a minőség, filozófiánk pedig, hogy „sikerünk vásárlóink elégedett mosolyából látható”!Cool